За мен

Здравейте, приятели! Казвам се Борис и съм от Бургас. Работя в сферата на логистиката. От както се помня моята страст е морският риболов и в частност риболова на зарган, сафрид и чернокоп. През последните няколко сезона започнах да доразвивам хобито си с производство на чепарета за сафрид, чернокоп, карагьоз, хамсия и др. Моята марка „Борката“ се утвърди като един надежден такъм сред много добри колеги риболовци най-вече заради прецизната изработка, отличният външен вид, качествените и разнообразни материали, едни от най-добрите влакна  произведени до сега и не на последно място персоналното внимание и съобразяване с нуждите на всеки един колега. Представям Ви моят онлайн албум с различни модели и цветови вариации чепарета, доказали се с времето, който ще допълвам периодично.
Тук могат да се видят чепарета както с изкуствени, така и с естествени материали, различни видове от т.нар.  Fish skin (Рибя кожа) и висококачествена флуоресцентна корабна боя – нещо, с което чепарето добива завършен вид и подпомага по-добрата му работа. Няколкото вида UV цветове, десетките модели и цветове холограмни ламета, различните коси, органзи и конци са само част от нещата с които работя.
Ако видяното тук Ви хареса не се колебайте да ме потърсите и аз с радост ще изработя чепарето,  от което имате нужда. А вие винаги ще имате повече от това, което сте поръчали!